Produktmeny
Varukorg

Bluetooth Hörlurar

Trådlösa hörlurar - In ear - Multifunktion - Magnetisk - Svart
-13 % Tillfälligt slut
Tillverkare: Brand X
Trådlöst och med en slimmad design för att du enkelt ska kunna ta med dem överallt.  Hög ljudkvalitet med play / pause, voice call number och många fler funktioner. Använder sig av den senaste tekniken för snabb uppkoppling och med teknik för brusreducering samt högdefinierad ljudupplevels..
129 Kr 149 Kr
Exkl moms:103.20 Kr
Trådlösa hörlurar med magnetisk laddbox - Svart
-23 %
Tillverkare: Brand X
  Trådlöst och med en slimmad design för att du enkelt ska kunna ta med dem överallt. De ryms i din ficka och laddas i sin ask. Hög ljudkvalitet med play / pause, voice call number och mer. Använder sig av den senaste CSR-V5.0 tekniken för snabb uppkoppling och med teknik för brusreducering ..
229 Kr 299 Kr
Exkl moms:183.20 Kr
Trådlösa hörlurar med magnetisk laddbox - Vit
-20 %
Tillverkare: Brand X
Trådlöst och med en slimmad design för att du enkelt ska kunna ta med dem överallt. De ryms i din ficka och laddas i sin ask. Hög ljudkvalitet med play / pause, voice call number och mer. Använder sig av den senaste CSR-V5.0 tekniken för snabb uppkoppling och med teknik för brusreducering samt högde..
239 Kr 299 Kr
Exkl moms:191.20 Kr
Tillverkare: Baseus
Hörlur med trådlös bluetooth anslutning. BASEUS Encok A06 är hörluren för dig som bara vill ha en hörsnäcka. Med en praktisk klämma på baksidan och en magnetfunktion på självaste hörsnäckan blir användningen mycket bekväm och utan trassel. Se bilder för mer information. Stödjer inkom..
269 Kr
Exkl moms:215.20 Kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)