Produktmeny
Varukorg

LG G8 Thinq - Mobilskal, Mobilfodral, Skärmskydd & Tillbehör

Tillverkare: Nillkin
Skydda din LG G8 ThinQ med Frosted Shield mobilskal från Nillkin. Ett skydds fodral avsett att inte bygga på tjockleken på din telefon samtidigt som det skyddar med stil och elegans. Frosted Shield serien är tillverkad av ett slitstarkt och stötbeständigt polykarbonat med greppvänlig textur. N..
119 Kr
Exkl moms:95.20 Kr
LG G8 ThinQ • Mobilskal • Ringke Fusion • Transparent
Tillfälligt slut
Tillverkare: Ringke
Skydda din LG G8 ThinQ med ett Fusion PC mobilskal från Ringke. Skalet består av en baksida av glasklar hårdplast och sidor av stötupptagande TPU. Fusion X serien är certifierat med MIL STD 810G-516.6, vilket innebär att det är testat för 26 fall från en höjd av 1.2 meter. Ringke kvalitet MI..
149 Kr
Exkl moms:119.20 Kr
LG G8 ThinQ • Skärmskydd • Ringke Dual Easy • 2-pack
Tillfälligt slut
Tillverkare: Ringke
Kristallklar skyddsfilm som täcker hela skärmytan på din LG G8 ThinQ. Den är tillverkad av högklassig uretanpolykarbonat och har ett 3H repningsmotstånd som effektivt skyddar skärmen från skador. Folien har en perfekt färgåtergivning och med en speciell beläggning mot fingeravtryck. Installationen a..
139 Kr
Exkl moms:111.20 Kr
LG G8 ThinQ Plånboksfodral - DUX DUCIS - Svart
Tillfälligt slut
Tillverkare: DUX DUCIS
Skydda din LG G8 ThinQ med ett Skin Pro Bookcase från Dux Ducis. Med en lätt konstruktion och enkel plånboksfunktionalitet blir detta mobilfodral tunnt och stilrent. Förvara ditt viktigaste kreditkort(1st) och du har alltid det mest nödvändiga med dig vart du än är. Facket för kreditkortet är n..
179 Kr
Exkl moms:143.20 Kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)