Produktmeny
Varukorg

ROCK - Mobilskal, Mobilskydd, Mobildelar & Tillbehör

iPhone XS Max Mobilskal - Hollowed Leaf - Svart
-50 %
Tillverkare: ROCK
Mobilskal i innovativ design passande iPhone Xs Max. Designad och saluförd av tillverkaren ROCK. Innovativ design och materialval Premium tillbehör Bra grepp, glidfri textur Skyddar din telefon med stil Ultra tunnt Skärm och kamera skydd, upphöjd kant runt om skyddar mot repor ..
69 Kr 139 Kr
Exkl moms:55.20 Kr
iPhone Xs Max ROCK Slim Weave skal - Svart
-40 %
Tillverkare: ROCK
  Trendigt mobilskal i en vävd konstruktion.  Tpu material med hög kvalitet, slitstyrka och funktionalitet Perfekt passform med tunn konstruktion Enkel, komfortabel och lätthanterlig Skyddar din telefon mot smuts och slitage Alla uttag och knappar är lättåtkomliga Materi..
59 Kr 99 Kr
Exkl moms:47.20 Kr
Tillverkare: ROCK
Mobilskal passande iPhone XR med äkta trästruktur. Ett hantverk av 0.2mm tunn fanerfilm integrerad på det slitstarka materialet TPU, resultatet blir en känsla av ett genuint skal med inslag av trä. Tillverkad, designad och saluförd av ROCK. Genuin känsla av trä Skyddar din telefon med s..
0 Kr
Exkl moms:0.00 Kr
Tillverkare: ROCK
Mobilskal passande iPhone Xs Max med äkta trästruktur. Ett hantverk av 0.2mm tunn fanerfilm integrerad på det slitstarka materialet TPU, resultatet blir en känsla av ett genuint skal med inslag av trä. Tillverkad, designad och saluförd av ROCK. Genuin känsla av trä Skyddar din telefon m..
0 Kr
Exkl moms:0.00 Kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)