Produktmeny
Varukorg

ZAGG - Mobilskal, Mobilskydd, Mobildelar & Tillbehör

Galaxy A7 2018 Skärmskydd - Härdat Glas 9H - InvisibleShield Glass Plus Screen
-44 %
Tillverkare: ZAGG
Nu 3x starkare! Glass+ använder Ion Matrix™, det mest avancerade skydd mot stötar och repor som finns tillgängligt. Tillverkat av tempererat glas av högsta kvalitet ger det dig maximalt skydd mot repor samtidigt som det behåller den kristallklara skärpan från din skärm och ger dig maximal bildkva..
139 Kr 249 Kr
Exkl moms:111.20 Kr
Galaxy Note 9 Skärmskydd - Härdat Glas 9H - InvisibleShield Glass Curved Screen - Svart
-54 %
Tillverkare: ZAGG
Skydd som är konstruerat för att inte synas Noga böjda kanter passar skärmen perfekt och ger ett skydd från kant till kant. Glass Curve hjälper till att skydda alla pixlar med maximalt skydd mot repor och stötar och det härdade glaset av hög kvalitet ger maximal bildskärpa, en väldigt mjuk känsla o..
139 Kr 299 Kr
Exkl moms:111.20 Kr
iPhone 7 / 8 / SE 2020 Skärmskydd - InvisibleShield Glass Contour Screen - Vit
Het -44 %
Tillverkare: ZAGG
Skydd som är konstruerat för att inte synas. Noga böjda kanter passar skärmen perfekt och ger ett skydd från kant till kant. Härdat glas av hög kvalitet ger maximal bildskärpa, en väldigt mjuk känsla och anmärkningsvärd touch-känslighet. Smart EZ Apply®-flikar gör appliceringen av skärmskyddet enke..
139 Kr 249 Kr
Exkl moms:111.20 Kr
iPhone X / Xs Skärmskydd - INVISIBLESHIELD GLASS PLUS CONTOUR SCREEN
-50 %
Tillverkare: ZAGG
Skydd som är konstruerat för att inte synas Noga böjda kanter passar skärmen perfekt och ger ett skydd från kant till kant. Härdat glas av hög kvalitet ger maximal bildskärpa, en väldigt mjuk känsla och anmärkningsvärd touch-känslighet. Smart EZ Apply®-flikar gör appliceringen av skärmskyddet enkel..
149 Kr 299 Kr
Exkl moms:119.20 Kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)